Letošnji december na šoli je bil res praznično obarvan. Začeli smo ga s tehniškim dnevom, na katerem smo izdelovali božično-novoletne okraske in voščilnice. Pri tem želimo poudariti, da smo izbirali predvsem naravne materiale, kar na šoli postaja že tradicija. Kot vsako leto so bili posebna paša za oči izdelki vrtčevskih otrok, med drugimi izdelki pa je letos največ navdušenja požela božična vasica iz MDF plošč.

Tehniški dan

Popoldne se je dogajanje preselilo v vaški dom, kjer smo prvič organizirali izmenjevalnico igrač. Odziv staršev in otrok je bil nad pričakovanji. Upamo, da bomo dogodek lahko še ponovili. Vse bolj namreč postaja jasno, da nas kopičenje dobrin in potrošništvo ne napolnjujeta in ne prinašata toliko sreče, kot bi se zdelo na prvi pogled. Srčno upamo, da so izmenjane igrače otrokom prinesle veselje in toplino.

Izmenjvalnica igrač

Vzporedno z izmenjevalnico igrač je potekal sejem, ki ni bil namenjen le prodaji izdelkov, temveč tudi druženju in ustvarjanju prazničnega vzdušja. Dogodek je bil priložnost, da gradimo skupnost, skupaj vstopimo v praznični december, obenem pa podpremo ustvarjalnost in dobrodelnost. Zahvaljujemo se vsem učencem, staršem in strokovnim delavcem za vloženi trud, zamisli in darovana finančna sredstva.

Izdelki na sejmu

(Visited 144 times, 1 visits today)