3. DAN

Prebudili smo se v deževno jutro, ki nas je spomnilo, da je čas za domov. Ko smo spakirali stvari v kovčke in pozajtrkovali, smo se odpravili na plavanje. Tam smo ponovno preverili naše znanje plavanja in se potegovali za morske konjičke ter delfinčke. Po plavanju nas je zunaj že čakala učiteljica, ki je pripravila Lov za zakladom. Vse ekipe so opravile vse naloge na petih kontrolnih točkah. Ekipa, ki je zbrala največ točk, je prejela lepe nagrade.

Najmlajši že komaj čakamo domov, zato smo ponavljali dneve v tednu. Tako za sredo, četrtkom in petkom pride tudi šestek.

Utrujeni, a zadovoljni se vračamo domov. Komaj čakamo, da bomo šli ponovno plavat.

GALERIJA SLIK 3. DAN

GALERIJA SLIK 2. DAN

GALERIJA SLIK 1. DAN

2. DAN

Spočiti smo se zbudili v sončen dan. Takoj po zajtrku smo se odpravili na bazen. V bazenu smo imeli vaje prilagajanja na vodo in potapljanja glave ter se učili osnovnih tehnik plavanja. Pogumnejši smo nabirali vodne zaklade.

Po kosilu smo si malo odpočili, nato pa nas je tukajšnja učiteljica izzvala med detektive narave. S pomočjo čutil smo prepoznavali predmete iz okoliške narave. Najhitreši so okušali celo sladke dobrote.

Po malici smo ponovno zaplavali, tokrat že vsi pogumneje kot prvič. Ko smo posušili vse dolge laske, smo si privoščili sprostitev ob morju. Ob povratku v dom nas je v jedilnico zvabil omamni vonj večerje.

Sledila je nepozabna poslovilna zabava z novimi prijatelji iz 4. OŠ Murska Sobota. Vsaka soba se je predstavila s svojo plesno ali glasbeno točko. Na koncu smo vsi skupaj zapeli in zaplesali.

GALERIJA SLIK 2. DAN

Pričakujte nas jutri ob 14. uri.

Lepo vas pozdravljamo, vaši otroci in učiteljice

1. DAN

Končno je prišel dan, ko smo se vrtčevi otroci ter učenci od 1. do 5. razreda odpeljali proti letovišču Debeli rtič. Pot je hitro minila, namestili smo se v sobe in takoj odhiteli na najbližja igrala. Po okusnem kosilu smo se ob pogledu na prelepe vinograde sprehodili do policijskega kampa na drugem koncu rta, kjer nas je čakala ladjica. Mirno morje nas je popeljalo do pristanišča v Kopru.

Po ogledu starega mestnega jedra smo se posladkali z odličnim domačim sladoledom in na bližnjem igrišču počakali ladjo, ki nas je popeljala nazaj na izhodišče. Pred večerjo smo se sprostili na Montessori zvočnih igralih v bližnjem parku.

Po obilni večerji smo se odpravili na večerno kopanje, kjer so vaditeljice plavanja preizkusile naše plavalne veščine. Utrujeni in oblečeni v pižame smo si ogledali še risanko za lahko noč in se počasi poslovili od napornega dne.

GALERIJA SLIK

(Visited 884 times, 1 visits today)